Termeni şi condiţii de utilizare a sitului www.speotimis.ro

www.speotimis.ro este situl oficial al Asociaţiei Speologice Speotimiş oferind date despre organizarea şi activitatea asociaţiei. În plus situl oferă ştiri de ultimă oră, din lumea întreagă în domeniul speologiei şi un calendar al activităţilor speologice din ţară şi de peste hotare.

Această pagină stabileşte termenii şi condiţiile de utilizare a sitului www.speotimis.ro. Utilizarea serviciilor oferite de acest sit, presupune faptul că aţi citit şi sunteţi de acord cu termenii descrişi în continuare. Puteţi folosi situl doar dacă sunteţi de acord şi acceptaţi termenii de utilizare. Vă rugăm să citiţi cu atenţie termenii.

Dacă nu sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile de utilizare, trebuie să părăsiţi situl A.S. Speotimiş şi să încetaţi utilizarea serviciilor puse la dispoziţie de acest sit. Orice continuare de utilizare a sitului nostru va fi considerată ca o acceptare a termenilor şi condiţiilor menţionate în continuare.

A.S. Speotimiş întreţine acest sit cu scopul de a înlesni accesul public la informaţii privind activităţile sale precum şi la alte informaţii de interes în domeniul speologiei. Administratorii sitului depun eforturi pentru ca aceste informaţii să fie corecte şi oferite la timp. Dacă sunt semnalate erori ( puteţi semnala erori folosind formularul de contact ), administratori vor încerca să le corecteze căt mai repede. Cu toate acestea informaţia prezentă pe acest sit nu este neaparat completă, corectă sau actualizată. A.S. Speotimis nu îşi asumă nici o răspundere cu privire la efectele utilizării informaţiei de pe acest sit. Utilizatorii vor folosi materialele furnizate în cadrul sitului pe propria răspundere.

Acest sit conţine legături web spre alte situri asupra cărora A.S. Speotimiş nu are nici un control şi pentru care nu îşi asumă nici o responsabilitate. În cazul utilizării unor astfel de legături web sau trimiteri, se vor aplica termenii şi condiţiile de utilizare corespunzătoare acelor situri.

A.S Speotimiş nu îşi asumă nici o responsabilitate pentru neplăcerile sau daunele apărute în cazul în care serviciile sitului nu pot fi accesate, pe o perioadă limitată sau nelimitată de timp, din motive tehnice sau orice alte motive. A.S. Speotimiş îşi rezervă dreptul de a înceta furnizarea serviciilor prin site-ul speotimis.ro fără o notificare prealabilă.

Materialele disponibile pe acest sit sunt proprietatea A.S. Speotimiş cu excepţia cazurilor în care este specificată sursa lor. Reproducerea materialelor de pe acest sit nu este autorizată, fără acordul A.S. Speotimiş sau a proprietarilor de drept acolo unde este cazul.

A.S. Speotimis poate modifica aceşti termeni, modificările devenind valabile o dată cu postarea lor pe site. Utilizatorul va fi de acord cu orice modificare a acordului de utilizare. De aceea este important să revedeţi regulat aceşti termeni de utilizare pentru a vă asigura că sunteţi la curent cu orice modificări.

Despre Speotimiș
Activitate
Multimedia
Resurse speologie