Site-ul UIS are nevoie de un administrator

Introdusă la 26 August 2011

Uniunea Internațională de Speologie (UIS) are nevoie de ajutor pentru administrarea și actualizarea site-ului. În acest sens a fost lansat un anunț ce descrie cerințele postului de aministrator.

Site-ul UIS este mediul electronic oficial de prezentare a informațiilor despre activitățile uniunii și starea speologiei internaționale. Responsibilitățile pe care le va avea noul administrator al site-ului sunt:

  • Pregătirea și încărcarea conținutului pe site în concordanță cu politica biroului și ca urmare a cererii președintelui și/sau a secretarului
  • Încărcarea paginilor primite de la editorului calendarului UIS și de la managerul de adrese, deși această sarcină ar putea fi delegată direct persoanelor responsabile dacă administratorul preferă această abordare
  • Managementul încărcării paginilor de către președinții comisiilor, ofițerul de publicitate și alții
  • Alte activități obișnuite de administrare

Cantitatea de muncă nu este mare, dar este nevoie de responsabilitate și se preferă un angajament pe termen mai lung. Site-ul existent se află în curs de conversie într-un format modern ce va utiliza Joomla!. Noul administrator ar putea să fie implicat și în această activitate. Actualizarea adreselor, a rolurilor UIS roles și a evenimentelor din calendar sunt facute de alte persoane, deci acest post presupune actualizarea celorlalte secțiuni împreună cu managementul general.

Cei interesați sunt rugați să-l contacteze pe Christian Dodelin, Vice-președinte UIS responsabil cu operațiunile. Pentru detalii tehnice puteți să-l contactați pe Peter Matthews, administrator temporar.

Sursa : Karst Worlds

Citește și:

Despre Speotimiș
Activitate
Multimedia
Resurse speologie