Concurs foto: Fotografia anului 2011 în speologie

Introdusă la 11 August 2011

Concurs foto: Fotografia anului 2011 in speologieSocietatea Națională de Speologie organizează o nouă ediție a concursului de fotografie digitală cu tematică speologică - Fotografia anului în speologie.

Începând cu data de 5 iulie pasionații de fotografie în peșteră pot înscrie fotografii pe site-ul SNS. Ultima dată la care se pot înscrie fotografii în concurs este 1 noiembrie. site-ul concursului poate fi accesat la www.snsro.ro/concursfoto . Concursul se desfășoară exclusiv on-line.

Se vor acorda premii pentru Fotografia anului și premiul întâi pentru cele două categorii: "Peisaj subteran" și "Omul și pestera". Participantii pot înscrie gratuit în concurs 5 fotografii care pot fi gestionate până la închiderea concursului.

Fotografiile acceptate spre jurizare și fotografiile câștigătoare la edițiile precedente pot fi vizualizate la http://www.snsro.ro/jurizare/jurizare%20concurs%202009/jurizare_concurs.htm

Regulamentul concursului poate fi găsit la http://www.snsro.ro/index.php?page=regulament Detalii suplimentare și răspunsuri la întrebări pot fi obținute de la concursfoto@snsro.ro sau la snsro@intech.ro (cu mentiunea"Concurs foto").

Sursa : SNS

Citește și:

Despre Speotimiș
Activitate
Multimedia
Resurse speologie