La Peștera Românești împreună cu “Prietenii de suflet” de la “Salvați Copiii”, filiala Timiș

Desfăşurată pe perioada 29 Iunie 2013 - 30 Iunie 2013

Poza de grup Un suflet bun, câteva idei simple și un spirit practic au făcut posibilă și realizabilă acțiunea din weekendul 29-30 iunie.

Invitații de onoare ai acestei ture au fost copii și tineri diagnosticați cu Sindrom Down, autism, epilepsie sau boala Rubinstein. Ei au fost însoțiți de mame, bunici și voluntari inimoși de la organizația “Salvați Copiii”.

Gazdele (Noemi, Remus, Emil, Cristina, Emil, Eliza, Raluca, Mișa, Angi, Vlăduț, Ana, Tibi și subsemnata) s-au pregătit cum au putut mai bine încercând să ofere oaspeților o primire călduroasă. În acest sens s-a iluminat peștera, s-a gătit, s-a oferit sprijin și încurajare pe tot parcursul incursiunii în peșteră și s-a asigurat transport.

Intrarea in pestera Picnic

Sperăm că scopul a fost atins și că, împreună cu voluntarii organizației partenere am reușit să oferim invitaților noștri, precum și familiei acestora, o experiență frumoasă în mijlocul naturii.

La intrarea in pestera Romanesti P.S.: Caracteristicile de la începutul redactării se atribuie în mod special celei care a luat inițiativa colaborării între cele două organizații, și anume Noemi. Apoi pe rând, și în egală măsură, tuturor celorlalți voluntari participanți!

Scurt, dar cuprizător și cu drag,

Ama

Citește și: